Fondpaket

Lagom

Lagom är bäst brukar man säga och det kanske stämmer.

Det bästa sparandet är det med rätt risk. Ett sparande som tillåter att man fortfarande sover gott om natten även om det stormar på börserna. I det här paketet får du ett förslag på fonder som passar dig som gärna vill vara med på aktiemarknaden men inte fullt ut. Portföljen balanseras upp med ett par räntefonder som sänker risken i sparandet.

Aktier är den tillgång som över tid gått bäst och bör gå bäst. Man får helt enkelt betalt för att investera i bolagen istället för att låna ut pengarna till t. ex. banken. Problemet med aktiemarknaden är att den periodvis kan vara väldigt volatil. Den svänger helt enkelt en hel del upp och ner. De här svängningarna får många att försöka hoppa in och ut ur aktiemarknaden för att försöka maximera sin avkastning. Har du provat? Eller känner nån som gjort det? Då vet du att det är lättare sagt än gjort. Det bästa är att försöka hålla en risknivå som man kan leva med över tid. Det är tålamod och långsiktighet som gäller för att vinna i det långa loppet. För loppet är inte en sprint utan ett marathon.

Tänk på att det alltid innebär en risk att spara i fonder. Din investering kan såväl minska som öka i värde och det är inte säkert att du får in hela det insatta beloppet. En fond historiska avkastning är inte heller någon garanti för framtida avkastning. Vi reserverar oss för eventuella fel i aktie-eller fondinformationen på denna sida.

Öppna konto för att se
våra fondpaket

svg-image

Övriga fondpaket

BarnsparFondpaket

LångsiktighetFondpaket

LågprisFondpaket

HållbarhetFondpaket

Aktiehandel med enkla och låga avgifter — 25% rabatt på alla fonder — Bra ränta på ditt konto (ISK) — Statlig insättningsgaranti — Aktiehandel med enkla och låga avgifter — 25% rabatt på alla fonder — Bra ränta på ditt konto (ISK) — Statlig insättningsgaranti —