IMG_4562
Fondpaket

Lågpris

Billiga indexfonder är lite som att äta på McDonalds. Det är billigt och du vet vad du får.

En vanlig fråga när det gäller sparande är hur mycket man bör placera i aktiemarknaden. Men efter det uppstår en annan fråga: vilken typ av fond är bäst att spara i?

Aktiv vs passiv förvaltning

Det finns två huvudsakliga typer av förvaltning: aktiv och passiv. Aktiv förvaltning innebär att fondförvaltaren försöker välja de bästa aktierna, medan passiv förvaltning bara följer börsindex.

Vilken är bäst?

Det råder delade meningar om aktiv eller passiv förvaltning är bäst, men passiv förvaltning är generellt sett billigare och kan vara ett kostnadseffektivt alternativ. Billiga indexfonder (passiv förvaltning) är lite som att äta på McDonalds: det är billigt och du vet vad du får. Inget mer, inget mindre. Det här paketet fokuserar på låga avgifter.

Tänk på att det alltid innebär en risk att spara i fonder. Din investering kan såväl minska som öka i värde och det är inte säkert att du får in hela det insatta beloppet. En fond historiska avkastning är inte heller någon garanti för framtida avkastning. Vi reserverar oss för eventuella fel i aktie-eller fondinformationen på denna sida.

Fondpaket - Lågpris

Läs mer och börja spara
IMG_8248_

Fondpaket

Spara i fonder är enkelt, även om du inte gjort det förut.

Se alla fondpaket