Fondpaket

Långsiktighet

Vårt förslag för långsiktigt sparande innehåller 100% aktiefonder.

Det här väljer man förstås själv men mycket talar för att man ska ha så mycket aktier som möjligt i sitt långsiktiga sparande till exempel till pensionen. Aktiemarknaden ska över tid gå betydligt bättre än räntemarknaden och eftersom pensionssparandet ska pågå under en lång tid så har man möjlighet att få ett väldigt bra tillskott till sin statliga pension när det väl är dags. För att minska risken och svängningarna i sparandet så ska man inte lägga alla ägg i samma korg. Det här förslaget hjälper dig att få till en bra riskspridning.

Det viktigaste med sparandet är dock att det blir av. Se till att du lägger dig på en hållbar nivå som du långsiktigt kan fortsätta med. Ett månadssparande är ett utmärkt val.

Tänk på att det alltid innebär en risk att spara i fonder. Din investering kan såväl minska som öka i värde och det är inte säkert att du får in hela det insatta beloppet. En fond historiska avkastning är inte heller någon garanti för framtida avkastning. Vi reserverar oss för eventuella fel i aktie-eller fondinformationen på denna sida.

Öppna konto för att se
våra fondpaket

svg-image

Övriga fondpaket

BarnsparFondpaket

LågprisFondpaket

HållbarhetFondpaket

LagomFondpaket

Aktiehandel med enkla och låga avgifter — 25% rabatt på alla fonder — Bra ränta på ditt konto (ISK) — Statlig insättningsgaranti — Aktiehandel med enkla och låga avgifter — 25% rabatt på alla fonder — Bra ränta på ditt konto (ISK) — Statlig insättningsgaranti —