”Här på Levler ger jag dig mina bästa tips på hur du kan spara till dina barn, till pensionen, om du vill spara hållbart, extra billigt eller med låg risk. Paketen innehåller helt enkelt de fonder jag själv väljer! Kolla in Levlers fondpaket för tips!”

Jocke Bornold har en lång bakgrund inom finansbranschen och ett brinnande intresse för aktier, fonder och sparande. Han har arbetat som aktiemäklare på SEB och Skandiabanken och arbetade i tre år på Nasdaq. De senaste sju åren har Jocke varit sparekonom på Nordnet och på Söderberg & Partners.

Här på Levler ger Jocke sina bästa tips på hur man kan tänka om man ska spara till sina barn, till pensionen, vill spara hållbart, extra billigt eller med låg risk. Det är Jockes egna åsikter och de val han skulle göra för sitt eget sparande. Det är alltså inte specifika råd som baseras på någon behovsanalys utan ska ses som generella tips.

Tänk på att det alltid innebär en risk att spara i fonder. Din investering kan såväl minska som öka i värde och det är inte säkert att du får in hela det insatta beloppet. En fond historiska avkastning är inte heller någon garanti för framtida avkastning. Vi reserverar oss för eventuella fel i aktie-eller fondinformationen på denna sida. Åsikter och antaganden som framkommer på denna sida i och med Jockes tips är hans egna och ska inte ses som rådgivning. 

Historisk avkastning är inte en garanti för framtida utveckling. De pengar du placerar i fonder kan både öka och minska i värde. Risken finns att du inte får tillbaka hela det investerade beloppet.

© 2023 Levler SPQR AB