Courtagefri aktiehandel och färdiga fondpaket hos Levler

  • Skrivet av:Levler
  • Postad:2024/01/19
  • Ämne:Levler

Levler lanserade sin plattform för sparande 2022 och erbjuder idag över 2000 fonder där samtliga har 25 % rabatt på förvaltningsavgiften. Nu finns även aktiehandel på Nasdaq Stockholm.

Louise Hagsten som är vd på Levler beskriver prismodellen.

”Som en del av att lansera Levler erbjuder vi courtagefri aktiehandel på Nasdaq Stockholm ända till 31 mars 2025. Ordinarie pris kommer vara ett av de bästa på marknaden. Vi har en stark drivkraft att göra sparandet enklare och billigare för alla och med lanseringen av aktiehandel kommer vårt erbjudande bli mer komplett”, säger hon.

Plattformen kommer utvecklas löpande och med öppningserbjudandet vill Levler sänka barriären och få fler att upptäcka hur enkel aktiehandel kan vara.

Färdiga fondpaket som förenklar sparandet

Levler har dessutom fem färdiga fondpaket som man kan börja sitt sparande med eller ta inspiration ifrån. De olika fondpaketen går under namnen Barnspar, Långsiktig, Lågpris, Hållbarhet och Lagom.

”Att sätta igång ett sparande kan ibland upplevas lite krångligt och syftet med fondpaketen är att ta fram ett urval av fonder som kan fungera som en bra bas för exempelvis ett månadssparande”, säger Louise Hagsten.

Levler utsedda till ”Årets Utmanare” 2023.

För 33:e året i rad delade tidningen Privata Affärer ut priser till olika aktörer på den svenska finansmarknaden och 2023 blev Levler utsedda till ”Årets Utmanare”: Detta mindre än två år efter lansering.

Motiveringen från Privata Affärers jury lyder:

”Ny konkurrens tvingar alla att vässa formen för spararnas bästa. Noll i courtage är tydligt och välkommet”

Fler marknader kommer

Detta är den första i raden av lanseringar från Levler och löpande kommer fler marknader adderas. Tjänsten finns på både webben och i appar för iPhone och Android.

”Hoppas att du vill testa att handla aktier hos oss och tveka inte att höra av dig med feedback när du provat tjänsten”, avslutar Louise Hagsten

Levler har skapat Sveriges nya sparplattform med över 2000 fonder i utbudet. Du får courtagefri aktiehandel på Nasdaq Stockholm till och med 2025 och 25 % rabatt på alla fonders förvaltningsavgift.

Kom i gång med ditt sparande

Till Butiken

Relaterade artiklar

Så ska du tänka kring nyemissioner
Artikel16 Apr 2024

Så ska du tänka kring nyemissioner

hall människor

Ämne

aktier

Ränta på ränta när du sparar i fonder
Artikel12 Apr 2024

Ränta på ränta när du sparar i fonder

dam svartvit

Ämne

Fonder

Börja spara i fonder – för nybörjare
Artikel10 Apr 2024

Börja spara i fonder – för nybörjare

människor promenerar stockholm

Ämne

Fonder, Privatekonomi

Hur många fonder ska man ha?
Artikel04 Apr 2024

Hur många fonder ska man ha?

restaurang

Ämne

Fonder

Skatt på ISK - vad är det som gäller?
Artikel03 Apr 2024

Skatt på ISK - vad är det som gäller?

Ämne

Aktier, Fonder, Privatekonomi