IMG_4562
Sparande behöver inte vara svårare än så här

Om oss

Tryggheten är samma som hos storbankerna. Allt annat billigare.

Investera i ditt sparande

Vi på Levler vill att ännu fler svenskar ska engagera sig i sitt sparande. Hur gör man det? Det ska vara billigt och enkelt. Det borde vara lika lätt att spara i fonder och köpa aktier som det är att handla andra tjänster och produkter på nätet.

Vi tog den idén och skapade Levler.

Levler passar för dig som vill sätta din egen personliga prägel på ditt sparande men kanske inte vet var du ska börja. Kanske har du ett sparande på en storbank som fått ticka på utan att du gjort så mycket med det. Nu har du chansen att ta kontroll över ditt sparande.

Känner du dig osäker på vad du ska investera i för fonder? Kolla in våra fondpaket för tips!

Självklart passar Levler även dig som är en van sparare. Vi erbjuder ett stort utbud, billiga avgifter och en riktigt smidig digital upplevelse.

Vilka är vi

Kärnan i Levler kommer från Söderberg & Partners. Där slog en sparekonom, en marknadschef, duktiga CX-designers, IT- utvecklare och finanskunniga sina huvuden ihop och funderade på hur vi kunde skapa en sparupplevelse som var billigare, trevligare och enklare för alla. Levler ägs till majoriteten av PO Söderberg & Partner AB och är ombud till Söderberg & Partners Wealth Management AB.