Nu lanseras Levler – Sveriges nya sparplattform

  • Skrivet av:Levler
  • Postad:2022/05/30
  • Ämne:Levler

Nu lanseras Levler, en ny sparplattform vars mål är att få fler att börja spara genom att göra sparande enklare och billigare. Plattformen erbjuder ett nytt och unikt användargränssnitt som gör handeln enklare och mer intuitiv för såväl erfarna som nya fondsparare. Avgiftsmodellen är enkel och tydlig, kunder får 25% rabatt på alla fonders förvaltningsavgift.

Erbjuder ett unikt gränssnitt och 25% rabatt

Vi har satsat på att skapa en plattform som gör det så billigt och enkelt som möjligt för spararna. På Levler betalar du inget för att använda plattformen och du får dessutom 25% rabatt på fondförvaltningsavgiften. Vi vill att det ska vara lika lätt att handla fonder som det är att handla kläder, mat eller annat på nätet. Därför har vi inspirerats mycket av just e-handeln när vi utvecklat Levler, och vi hoppas att detta ska bidra till att trösklarna sänks för fler att börja spara, säger Louise Hagsten, grundare och vd för Levler.

Plattformen har utvecklats i samarbete med Söderberg & Partners och bolagets sparekonom Joakim Bornold är en av initiativtagarna till satsningen. I samband med att plattformen nu lanseras lämnar han Söderberg & Partners och tillträder i stället rollen som investeringschef och styrelseordförande för Levler.

Det finns massor att göra för att förbättra förutsättningarna för människors sparande och jag vill vara med och göra det! Med ett team bestående av Sveriges vassaste personer inom respektive område och med Söderberg & Partners i ryggen har vi byggt en tjänst och ett erbjudande som är riktigt starkt. Detta är första steget för Levler och vi har redan flera initiativ igång för att bredda erbjudandet ytterligare, säger Joakim Bornold. 

Den som är intresserad av att börja spara hos Levler kan gå in på appstore och ladda ner appen.

För mer information, kontakta:

Louise Hagsten, grundare och vd, Levler
Tel: 076-149 50 17

E-post: [email protected]

Joakim Bornold, grundare och styrelseordförande, Levler
Tel: 070-099 02 99

E-post: [email protected]

Anna Charlotta Johansson, T.f. Informationschef, Söderberg & Partners

Tel: 070-356 30 32

E-post: [email protected]

Om Levler

Levler är en sparplattform som erbjuder ett enklare och billigare sätt att spara. Plattformen har ett av Sveriges största fondutbud och en enkel och tydlig prismodell. Bolaget ägs av Söderberg & Partners. För mer information, besök levler.se

Snabba fakta om Söderberg & Partners

Söderberg & Partners grundades 2004 och är en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter och tjänster. Bolaget bedriver verksamheter inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Söderberg & Partners utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering.

Handla fonder med 25% rabatt*

Bli kund

*Gäller på förvaltningsavgiften

Relaterade artiklar

Så ska du tänka kring nyemissioner
Artikel16 Apr 2024

Så ska du tänka kring nyemissioner

hall människor

Ämne

aktier

Ränta på ränta när du sparar i fonder
Artikel12 Apr 2024

Ränta på ränta när du sparar i fonder

dam svartvit

Ämne

Fonder

Börja spara i fonder – för nybörjare
Artikel10 Apr 2024

Börja spara i fonder – för nybörjare

människor promenerar stockholm

Ämne

Fonder, Privatekonomi

Hur många fonder ska man ha?
Artikel04 Apr 2024

Hur många fonder ska man ha?

restaurang

Ämne

Fonder

Skatt på ISK - vad är det som gäller?
Artikel03 Apr 2024

Skatt på ISK - vad är det som gäller?

Ämne

Aktier, Fonder, Privatekonomi