Varmt välkommen till Levler!

  • Skrivet av:Joakim Bornold
  • Postad:2022/05/30
  • Ämne:Levler

De senaste sju åren har jag jobbat som sparekonom och försökt hjälpa folk att ta vettiga och bra beslut när det kommer till deras sparande. Ganska ofta har jag tänkt att det borde gå att göra själva sparplattformen betydligt bättre. Banker och nätmäklare har en fantastisk förmåga att krångla till det.

Så för ett år sedan bestämde jag mig, jag tog initiativet till att starta en sparplattform som har det jag saknat. Jag fick ihop ett kanonteam, som inte bara består av några av Sveriges främsta experter på fondhandel, utan jag har även fått förmånen att arbeta med riktigt duktiga IT-utvecklare och CX/UX-designers. Tillsammans har vi byggt Levler.

I vårt fondutbud, som sannolikt är Sveriges största, kommer du hitta allt från vanliga breda indexfonder till smala nischade branschfonder. Du hittar alltså alla de fonder du är van vid men även en hel del som är nytt och spännande. Vi kommer hjälpa dig med lätta sökfunktioner och topplistor. För dig som vill ha tips och inspiration har vi även skapat olika fondpaket, så att tröskeln ska vara så låg som möjligt för att komma igång. Levler påminner om vilken e-handel som helst, fast för just fonder, vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt att börja spara.

Så, ett bra utbud och en riktigt användarvänlig tjänst, räcker det? Ja kanske det, men vi tycker att det ska vara billigt också. Så vi har valt att ge 25% rabatt på fondernas förvaltningsavgifter och självklart är kontot gratis!

Jag tänkte även ge lite tips på hur du maximerar ditt sparande här på bloggen och i vår app. Vi börjar med ett riktigt bra fondutbud och ett gratis ISK-konto men det är bara början. Det kommer komma mer tjänster och funktioner och jag hoppas du är sugen att hänga med på vår resa!

Handla fonder med 25% rabatt*

Till Butiken

*Gäller på förvaltningsavgiften

Relaterade artiklar

Så ska du tänka kring nyemissioner
Artikel16 Apr 2024

Så ska du tänka kring nyemissioner

hall människor

Ämne

aktier

Ränta på ränta när du sparar i fonder
Artikel12 Apr 2024

Ränta på ränta när du sparar i fonder

dam svartvit

Ämne

Fonder

Börja spara i fonder – för nybörjare
Artikel10 Apr 2024

Börja spara i fonder – för nybörjare

människor promenerar stockholm

Ämne

Fonder, Privatekonomi

Hur många fonder ska man ha?
Artikel04 Apr 2024

Hur många fonder ska man ha?

restaurang

Ämne

Fonder

Skatt på ISK - vad är det som gäller?
Artikel03 Apr 2024

Skatt på ISK - vad är det som gäller?

Ämne

Aktier, Fonder, Privatekonomi