Varmt välkommen till Levler!

  • Skrivet av:Joakim Bornold
  • Postad:2022/05/30
  • Ämne:Levler

De senaste sju åren har jag jobbat som sparekonom och försökt hjälpa folk att ta vettiga och bra beslut när det kommer till deras sparande. Ganska ofta har jag tänkt att det borde gå att göra själva sparplattformen betydligt bättre. Banker och nätmäklare har en fantastisk förmåga att krångla till det.

Så för ett år sedan bestämde jag mig, jag tog initiativet till att starta en sparplattform som har det jag saknat. Jag fick ihop ett kanonteam, som inte bara består av några av Sveriges främsta experter på fondhandel, utan jag har även fått förmånen att arbeta med riktigt duktiga IT-utvecklare och CX/UX-designers. Tillsammans har vi byggt Levler.

I vårt fondutbud, som sannolikt är Sveriges största, kommer du hitta allt från vanliga breda indexfonder till smala nischade branschfonder. Du hittar alltså alla de fonder du är van vid men även en hel del som är nytt och spännande. Vi kommer hjälpa dig med lätta sökfunktioner och topplistor. För dig som vill ha tips och inspiration har vi även skapat olika fondpaket, så att tröskeln ska vara så låg som möjligt för att komma igång. Levler påminner om vilken e-handel som helst, fast för just fonder, vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt att börja spara.

Så, ett bra utbud och en riktigt användarvänlig tjänst, räcker det? Ja kanske det, men vi tycker att det ska vara billigt också. Så vi har valt att ge 25% rabatt på fondernas förvaltningsavgifter och självklart är kontot gratis!

Jag tänkte även ge lite tips på hur du maximerar ditt sparande här på bloggen och i vår app. Vi börjar med ett riktigt bra fondutbud och ett gratis ISK-konto men det är bara början. Det kommer komma mer tjänster och funktioner och jag hoppas du är sugen att hänga med på vår resa!

Handla fonder med 25% rabatt*

Till Butiken

*Gäller på förvaltningsavgiften

Relaterade artiklar

Att investera i aktier och fonder
Artikel17 Jun 2024

Att investera i aktier och fonder

Ämne

aktier, fonder

Hur mycket ska man spara varje månad?
Artikel14 Jun 2024

Hur mycket ska man spara varje månad?

Ämne

Fonder, Privatekonomi

Hur går sommarbörsen?
Artikel11 Jun 2024

Hur går sommarbörsen?

tennisspelare med telefon

Ämne

aktier, Privatekonomi

Hur du tyder P/E-tal
Artikel10 Jun 2024

Hur du tyder P/E-tal

Människor på restaurang

Ämne

Aktier

3 tips till dig som vill börja spara pengar
Artikel03 Jun 2024

3 tips till dig som vill börja spara pengar

Spargris

Ämne

Fonder, Privatekonomi