Börshandlade produkter

Så investerar du i aktier

RISKINFORMATION: HISTORISK AVKASTNING ÄR INTE EN GARANTI FÖR FRAMTIDA UTVECKLING. DE PENGAR DU PLACERAR I VÄRDEPAPPER KAN BÅDE ÖKA OCH MINSKA I VÄRDE. RISKEN FINNS ATT DU INTE FÅR TILLBAKA HELA DET INVESTERADE BELOPPET.

Att spara i aktier gör att värdet på dina investeringar förhoppningsvis kan öka över tiden och genom att vara aktieägare i ett bolag kan du ta del av utdelningar om företaget gör vinst och delar ut vinsten till aktieägarna.

Historiskt har aktiemarknaden gått uppåt men kortsiktigt kan det vara stora svängningar så aktiesparande är för de allra flesta en del av ett långsiktigt sparande.

Bara på Stockholmsbörsen finns det över 1000 bolag som noterade som man som privatperson kan handla aktier i så utbudet är enormt av bolag i åtskilliga branscher.

Levler har idag aktiehandel på Nasdaq Stockholm inklusive First North och all handel är courtagefri till och med 31 mars 2025. Det finns mängder av sorteringsfunktioner för aktier i vår butik där du kan se olika typer av topplistor och få inspiration till ditt aktiesparande.

Börja investera i aktier med Levler

Logga in / Bli kund