Vi på Levler släppte vår app för iPhone innan sommaren och arbetar i hög takt för att lansera nya tjänster och funktioner. Jag är väldigt stolt att kunna säga att vi i dagarna nu lanserat möjligheten att använda vår plattform i inloggat läge på webben. Det är ett viktigt steg i utvecklingen av vårt erbjudande och jag hoppas att ni är många som testar och gillar vad vi gjort. Samtidigt är det bara början och vi kommer löpande utveckla både sajten och vår app utifrån den feedback vi får och de tjänster vi utvecklar.

Det är viktigt för oss att driva på utvecklingen i branschen och vi kommer fortsatt göra vårt bästa för att ha en användarupplevelse som passar många och som gör barriären låg för att börja ett sparande. Att komma igång med ett sparande går på ett par minuter och fram till 30 november får du dessutom 300 kr om du startar ett månadssparande.

När vi nu har både en app för iPhone och handel via webben på plats kommer en glädjande nyhet för alla Android-användare, nämligen att vi om ett par veckor även släpper vår Android-app!

Vill du lämna någon feedback på sajten eller appen är du varmt välkommen att höra av dig på +46 107 047 100 eller mejla oss på hello@levler.se

/ Louise Hagsten, vd på Levler