Börshandlade produkter

Flytt från Fundler till Levler

Hösten 2023 kommunicerade Fundler att de lägger ned sitt erbjudande till privatkunder och att alla kunder inklusive allt kapital skulle flyttas till Levler. Det skedde i slutet av 2023 och som tidigare kund hos Fundler har man nu tillgång till hela Levlers utbud.

Om Levler

Vi på Levler vill att ännu fler svenskar ska engagera sig i sitt sparande. Hur gör man det? Det ska vara billigt och enkelt. Det borde vara lika lätt att spara i fonder och köpa aktier som det är att handla andra tjänster och produkter på nätet.

Vårt erbjudande

  • Över 2000 fonder där samtliga har 25 % rabatt på förvaltningsavgiften
  • Färdiga fondpaket
  • Courtagefri aktiehandel till 2025

Självklart omfattas Levler av den statliga insättningsgarantin.

Både för nybörjaren och den mer erfarne spararen

Levler passar för dig som vill sätta din egen personliga prägel på ditt sparande men kanske inte vet var du ska börja. Kanske har du ett sparande på en storbank som fått ticka på utan att du gjort så mycket med det. Nu har du chansen att ta kontroll över ditt sparande.

Känner du dig osäker på vad du ska investera i för fonder? Kolla in våra fondpaket för tips!

Självklart passar Levler även dig som är en van sparare. Vi erbjuder ett stort utbud, billiga avgifter och en riktigt smidig digital upplevelse.

IMG_4926_

Fondrobot eller fondpaket

En populär produkt hos Fundler var deras ”sparrobot” där man kunde placera sitt sparande i en förvaltning. Hos Levler har vi fem färdiga fondpaket där sparandet kan fungera som en bra bas för ett månadssparande. Du väljer helt enkelt ett av paketen och bestämmer därefter en summa att spara varje månad. Kvartalsvis görs en genomgång av innehaven. Vill du byta till de aktuella innehaven behöver du logga in och justera ditt sparande i det fondpaket du har.

Läs mer om våra fondpaket

Poddbild Levla upp Jocke & Louise

Lyssna på Levlers podd

Varannan vecka kommer ett nytt avsnitt av Levlers podd där vd Louise Hagsten och styrelseordförande Joakim Bornold går igenom det senaste som hänt på börsen men även pratar om nyheter från Levler och gör lite framtidsspaningar.

Till Spotify

Vanliga frågor