Levler gör sparandet billigare, trevligare och enklare för alla

Vi på Levler vill att ännu fler svenskar ska engagera sig i sitt sparande. Hur gör man det? Det ska vara billigt såklart. Och det ska vara enkelt. Det borde vara lika enkelt att spara i fonder som det är att handla andra tjänster och produkter på nätet. Vi tog den idén och skapade Levler.

Hos Levler hittar du som är en van sparare ett stort utbud, billiga avgifter och en riktigt trevlig digital upplevelse. Du som inte är så van, som kanske legat still i någon fond på storbanken- du får såklart också det som den vana får, men du får även ett enklare sätt att handla. Känner du dig osäker på vad du ska investera i för fonder? Kolla då in våra fondpaket för tips!

Genom att hämta inspiration från e-handel hoppas vi kunna göra det enklare och mer tillgängligt för alla. För dig som önskar tips finns våra fondpaket.

Vilka är vi

Kärnan i Levler kommer från Söderberg & Partners. Där slog en sparekonom, en marknadschef, duktiga CX-designers, IT- utvecklare och finanskunniga sina huvuden ihop och funderade på hur vi kunde skapa en sparupplevelse som var billigare, trevligare och enklare för alla. Levler ägs till majoriteten av PO Söderberg & Partner AB och är ombud till Söderberg & Partners Wealth Management AB.

Aktiehandel med enkla och låga avgifter — 25% rabatt på alla fonder — Bra ränta på ditt konto (ISK) — Statlig insättningsgaranti — Aktiehandel med enkla och låga avgifter — 25% rabatt på alla fonder — Bra ränta på ditt konto (ISK) — Statlig insättningsgaranti —